21 oktober 2015

Referenties!

Voor enkele van mijn cliënten heb ik DHN HR Advies gevraagd bij te springen met hun kennis en ervaring op het vaak complexe HR vakgebied. Zij leven zich volledig in de situatie in en komen met een gedegen advies waarmee de cliënt geholpen is.

Huub van den Elzen.

 

Maitre Cuisine

 

 

 

Als werkgever heb ik goede ervaringen met DHN HR Advies. Zij hebben mij uitgebreid geadviseerd over de gevolgen van de Wet Werk en Zekerheid en daardoor heb ik de juiste keuzes kunnen maken. Omdat de wet- en regelgeving voortdurend wijzigt, is een deskundig HR-adviseur geen overbodige luxe voor iedere werkgever.

Ik beveel DHN HR Advies dan ook van harte aan.
Henk Schepens.

 

Logo Friendly Housing

Als klein kantoor hebben wij niet alle expertise in huis op het gebied van Wet Werk en Zekerheid.
DHN HR Advies heeft ons goed en duidelijk geïnformeerd, en neemt ons hiermee een zorg uit handen.
Het geeft een rustgevend gevoel, te weten dat het zowel voor de medewerkers als voor het bedrijf goed geregeld wordt.

Erika Ҫetin