24 september 2015

Wie zijn wij

DHN HR Advies bouwt aan uw organisatie

U bent zelfstandig ondernemer in het MKB en bent druk met de bedrijfsvoering, gewoon “ONDERNEMEN en GELD VERDIENEN”. U weet dat het succes van uw bedrijf over het algemeen afhangt van de inzet van uw werknemers. Zonder werknemers geen omzet!

Mensen zijn dus uw belangrijkste “kapitaal”. Hoge productiviteit, grote betrokkenheid, een laag ziekteverzuim, weinig verloop en tevreden medewerkers. De klassieke doelstellingen van personeelsmanagement staan nog steeds recht overeind. Maar met personeel kunt u problemen verwachten, denk aan (ziekte) verzuim, disfunctioneren of uw organisatie krijgt te weinig opdrachten. U heeft dan eigenlijk teveel personeel in dienst. Hoe gaat u met deze problematiek om?

DHN HR Advies lost uw probleem, die u heeft met een medewerker adequaat en vlot op.

Wij zijn een HRM dienstverlener, zelfstandige professionals met een grote betrokkenheid vanuit ons specialisme. Wij helpen u als u niet meer verder komt in uw organisatie. De HR dienstverlening wordt gekenmerkt door een snelle reactie, accuraat en oplossingsgericht, uitgevoerd door specialisten die vakkundig zijn en doen waar ze goed in zijn, verbonden met andere specialisten.

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling. (NVP)
NVP logo Blauw2
Lid van BNI Holst
logo BNI Brabant